Het Tiny Home concept

Van mobiele (werk)plek tot en volledig uitgerust huis. Met Tiny-Home voldoen we aan jouw behoeften en ondersteunen we een levensvisie van puur, vrijheid, beperkte ecologische voetafdruk en kwaliteit. Een Tiny Home zorgt een nieuwe levensstijl in stijl.

 

Een Tiny Home kan je gemakkelijk bezitten en kan ontworpen worden voor zowel privé als professionele doeleinden. Bijvoorbeeld voor vrije beroepen, mobiele bars,… Een Tiny Home kan je gemakkelijk bezitten en kan ontworpen worden voor zowel privé als professionele doeleinden. Bijvoorbeeld voor vrije beroepen, mobiele bars,…

 

Het is een manier om ecologisch te leven, je huis uit te breiden, een eigen plek voor vrije tijd enzo

 

Een Tiny Home is per definitie klein en compact met een binnenoppervlaktevan max 25m2. Maar een Tine Home geeft wel een gevoel van vrijheid en verbinding met de natuur omdat we maximaal de natuur tot in de Tiny Home brengen.

Een Tiny Home is een oplossing voor de huidige woonproblemen. Heb je een uitdagend idee?

 

Daag ons uit voor het vindenvan een gepast antwoord.

 

Het ontstaan

“Tiny Home” vertaalt zich naar “Tiny House”. Deze termen duiden een type van habitat aan, maar verwijzen ook naar een sociale en architecturale beweging die pleit voor eenvoud, onafhankelijkheid, de terugkeer naar de natuur en haar aandacht, evenals het extravagante comfort dat deze elementen kunnen brengen.

Geboren uit een behoefte aan huisvesting in de Verenigde Staten in de jaren 2000 na de financiële-crisis (2008) en de orkaan Katrina (2005), presenteert het concept zich vandaag als een keuze voor zijn manier van leven.

Tiny Home België is opgericht in 2017 door Patrick en Harold. Tiny Home België heeft ondertussen al meer dan 30 huizen gebouwd in binnen en buitenland. Vanaf 1 april 2020 bieden wij onze diensten ook aan in Vlaanderen en Zuid-Nederland. Wij gaan voor degelijke producten, bij voorkeur van sterke Belgische makelij en zorgen voor een degelijk ontwerp en uitvoering.

Tiny Home wonen zorgt voor een vermindering van zeker 25% op uw vaste kosten tot volledig off grid.

Copyrights © 2018 All Rights Reserved by Tiny-home.be